Levering

   Levering 

►   Levering met UPS
►   Levertijden
►   Verzendkosten
►   Bestelling traceren

 

 


 

Levering met UPS 

Wij versturen uw pakket met de pakketservice van UPS. Wij hebben geen invloed op het exacte aflevertijdstip.

Indien u niet aanwezig bent bij aflevering zal de UPS chauffeur een InfoNotice bij u in de brievenbus achterlaten. Op de infoNotice staat een nummer (boven de streepjescode), waarmee u via de website van UPS uw verzending kan traceren, de leverdatum kan wijzigen, opgeven dat u uw verzending wilt ophalen bij een UPS-klantencenter, uw verzending kan laten afleveren op een ander adres of de verzending retour kunt laten sturen naar de afzender. Ga naar UPS.com en vul onder de tab Traceren aan de linkerzijde van de hoofdpagina uw InfoNotice/ Tracking nummer in.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren.

 

 


 

Levertijden 

Indien u op werkdagen voor 23.59 uur bestelt en betaalt wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd, tenzij bij het bestelde artikel anders staat vermeld. Op de productpagina staat de actuele levertijd van het betreffende artikel vermeld. Er zijn bijvoorbeeld artikelen die vanwege afwijkende afmetingen met een andere vervoerder worden verstuurd, dit kan voor een langere levertijd zorgen.

 

 


 

Verzendkosten 

Voor bestellingen tot €50 brengen we €4,95 aan verzendkosten in rekening. Boven de €50 versturen we je bestelling gratis.

 

 


 

Bestelling traceren 

Na de verwerking van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail met daarin informatie over verzending van uw pakket. In deze e-mail staat een link, waarmee u de status van uw pakket(ten) bij www.ups.com kunt opvragen. Heeft u de link niet ontvangen?Neemt u dan gerust contact met ons.