Betalen

   Betalen 

►   Betalen met Bancontact/Mister Cash
►   Betalen met creditcard
►   Wat is 3-D Secure en SecureCode?
►   Betalen met PayPal
►   Betalen met eMaestro
►   Betalen via Overboeking
►   Betalen met DirectEbanking
►   Kopen op rekening
►   Wie of wat is Buckaroo?

 

 


 

Betalen met Bancontact / Mister Cash 

Sinds 2006 is het mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Bancontact/Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien.

 

 


 

Betalen met creditcard 

U kunt uw bestelling online betalen met Mastercard of Visa. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over uw creditcardgegevens, alle transacties verlopen via een SSL beveiligde server. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden voor uw en onze veiligheid.

Na verificatie kan uw bestelling direct verzonden worden. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

LEDZ24.be rekent geen extra kosten voor het gebruik van uw creditcard.

 

 


 

Wat is 3-D Secure en SecureCode? 

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.

Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, of er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als u meer informatie wilt hebben over dit onderwerp, kunt u hierover contact opnemen met uw bank.

 

 


 

Betalen met PayPal 

LEDZ24.be accepteert PayPal als online betaalmethode. Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app.

Voor meer informatie over de voordelen van PayPal kijk op: www.paypal.com/be

 

 


 

Betalen met eMaestro 

Maestro is het SEPA debetkaart merk van MasterCard. Met eMaestro kunt u in heel Europa eenvoudig en veilig online betalingen te doen met uw debetkaart. eMaestro betalingen zijn gegarandeerde betalingen en kunnen niet worden teruggedraaid.

Het betaalproces van eMaestro komt overeen met dat van de creditcards:
- Na gekozen te hebben voor eMaestro dient u uw kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen.
- Vervolgens dient met een digipas/ random reader een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd.
- Tot slot kunt u de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

 

 


 

Betalen via Overboeking 

Betalen via Overboeking houdt in dat u het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit het Buckaroo systeem ontvangt u een e-mail met hierin ons bankrekeningnummer, naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra Buckaroo de betaling ontvangt, worden wij automatisch van de betaling op de hoogte gebracht en kunnen wij uw bestelling uitleveren.

Let op! Betaling via Overboeking duurt gemiddeld wat langer dan directe betaalmethoden. Dit betekent dat het ook langer kan duren voordat u uw bestelling ontvangt.

 

 


 

Betalen met DirectEbanking 

DirectEbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met DirectEbanking kunt u in binnen- en buitenland uw bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via uw online banking systeem. Het is te vergelijken met een online overboeking en, hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door uw bank.

DirectEbanking voldoet aan hoge veiligheidsnormen m.b.t. online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

 

 


 

Kopen op rekening 

Kopen op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Hierbij dient men te voldoen aan onze criteria. De beoordeling van deze criteria ligt bij LEDZ24.be en haar financiele partners. De betalingstermijn is 14 dagen netto.

Voorwaarden voor het kopen op rekening
- LEDZ24.be verleent enkel krediet aan bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties
- Onze kredietverzekeraar moet uw bedrijf als voldoende kredietwaardig beoordelen
- Uw bedrijf dient langer dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel of het Belgishe handelsregister ingeschreven te staan
- De betalingsconditie bedraagt 14 dagen netto
- U dient een uittreksel van de Kamer van Koophandel of het Belgische handelsregister aan te leveren (niet ouder dan 6 maanden)
- U dient een volledig ingevuld 'Kopen op rekening aanvraagformulier' aan te leveren
- U dient een schriftelijke aankooporder aan te leveren
- Alle leveringen en betalingen vinden uitsluitend en alleen plaats volgens de "Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden" van LEDZ24.be, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Tenzij anders, schriftelijk overeengekomen.

U kunt uw stukken per e-mail naar ons versturen: [email protected].
Ook het versturen per fax is mogelijk: 03-5558148

 


 

Wie of wat is Buckaroo? 

Buckaroo Online Payment Services is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiele instellingen zoals banken en creditcard-acquirers.

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo te allen tijde dit melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Wanneer er sprake is van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling kan de consument dit melden op de website van Buckaroo (www.buckaroo.nl) onder het tabblad "Consument". Buckaroo zal deze melding vervolgens direct doormelden aan de betreffende webshop. De webshop zal vervolgens dit afhandelen.

Buckaroo Online Payment Services BV
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands

Tel: +31 30 711 50 00
Email: [email protected]